Orderpicker @ Staffice
Staffice square

WIJ ZIJN STAFFICE

BIJ STAFFICE STAAN MENSEN ALTIJD CENTRAAL

Onze kernwaarden zijn zorgzaamheid, toegankelijkheid, en een sterk familiegevoel in een open-deur cultuur. We zijn betrokken en denken met je mee, waarbij afspraak is afspraak geldt. Proactief en efficiënt bieden we oplossingen met zelfstandigheid en eigenaarschap. Integriteit is onze kern, met heldere communicatie en betrouwbaarheid.


Voor werkgevers bieden we zorgvuldige administratie en volledige ontzorging in werving en selectie. Voor werknemers bieden we ondersteuning in de Nederlandse arbeidsmarkt, multiculturele integratie en flexibele werkopties. We streven naar werkplezier voor iedereen, met een toekomst waarin flexibiliteit en zekerheid hand in hand gaan.

ZEKERHEID IN FLEXIBEL WERKEN

IS ONZE VISIE

Onze visie is om een toekomst te creëren waarin flexibiliteit de norm is door zekerheid en stabiliteit te bieden aan zowel werknemers als werkgevers. We geloven dat mensen steeds meer behoefte hebben aan een nieuwe manier van zekerheid, waarbij ze flexibel kunnen blijven werken. Als organisatie willen wij hierin leidend zijn en een verbindende factor zijn tussen werkgevers en werknemers. Wij staan voor het samenkomen in duurzame groei en tevredenheid, en daarbij verliezen we nooit de menselijke factor uit het oog.

Overleg bij Staffice
Staffice square
Orderpicker @ Staffice
Staffice square

WERKPLEZIER VOOR IEDEREEN

IS ONZE MISSIE

Wij zetten ons in voor het succesvol matchen van medewerkers met werkgevers, waarbij werkplezier voor beiden centraal staat. Werkplezier ontstaat door voldoening, correcte afspraken, een gevoel van autonomie en eigenaarschap op de werkvloer en een gevoel van waardering door de juiste feedback. Bovendien streven we naar een soepele ervaring zonder gedoe, administratieve rompslomp, dubbel werk en andere mismatches. Wij geloven dat werkplezier de sleutel is tot succes en werken elke dag om dit voor iedereen te realiseren

MEET THE TEAM

ONZE KERNWAARDEN

ONZE GESCHIEDENIS

Lees succesverhalen van anderen!

Kleding Staffice

UITZENDEN

Werken bij Staffice

DETACHEREN

Sollicitatiegesprek bij Staffice

WERVING & SELECTIE

Hoe anderen ons ervaren

Zekerheid

In

Flexibel

Werken

Is Onze Visie

Het is onze visie om een toekomst te creëren waarin flexibiliteit de norm is. Dit doen we door zekerheid en stabiliteit te bieden voor werknemers en werkgevers. We geloven dat mensen steeds meer behoefte hebben aan een nieuwe manier van zekerheid, waarbij ze flexibel kunnen werken. Als organisatie willen wij hierin leidend zijn en een verbindende factor zijn tussen werknemers en werkgevers. Wij staan voor het samenkomen in duurzame groei en tevredenheid, en daarbij verliezen we nooit de menselijke factor uit het oog.

blank

Onze Missie Is

Bij Staffice zetten we ons in voor het succesvol matchen van werknemers en werkgevers, waarbij werkplezier voor beiden centraal staat. Werkplezier ontstaat door voldoening, correcte afspraken, een gevoel van autonomie, eigenaarschap op de werkvloer en een gevoel van waardering door de juiste feedback. Bovendien streven we naar een soepele ervaring zonder gedoe, administratieve rompslomp, dubbel werk en andere mismatches. Wij geloven dat dagelijks werkplezier de sleutel is tot succes.

blank

Werkplezier

Voor

Iedereen

Uitbreiden zonder administratieve rompslomp

Dé betrouwbare partner voor personeelsoplossingen

Wij begrijpen de uitdagingen van het vinden van gekwalificeerd personeel. Met onze flexibele en betrouwbare oplossingen zorgen we ervoor dat altijd de juiste mensen op het juiste moment beschikbaar zijn.

Sollicitatiegesprek bij Staffice
Staffice square
Kleding Staffice

UITZENDEN

Slim, flexibel en direct inzetbaar. Voor pieken en dalen, weekend- of avondplanning, parttime of fulltime – of het nu gaat om een drukke maand of een tijdelijk project.

Werken bij Staffice

DETACHEREN

Een fulltimer met speciale vakkennis nodig in jouw branche? Hebbes! Dankzij onze zorgvuldige opleidingsmogelijkheden en selectieproces ben je verzekerd van langdurige betrokkenheid.

Sollicitatiegesprek bij Staffice

WERVING & SELECTIE

Wij zorgen ervoor dat jouw vacature opvalt. Met ons zorgvuldige wervingsproces selecteren we de allerbeste kandidaten, die je vervolgens zelf in dienst neemt.

Voordelen

van

Staffice

Hoe anderen ons ervaren

Onze werkwijze

Meest recente vacatures

dank dat je ons hebt benaderd!

thanks for getting in touch with us!

op zoek naar werk? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je in no-time terug!

Looking for job? fill the form and we will contact you!